Loading...

Schlagmetall Manetti 16x16cm 2,5' - M Premium

  • : Mannetti

    O linie aurie extrem de solidă ilustrează arborele genealogic Manetti, conectând toate reperele istorice ale unei afaceri de familie, care de peste 400 de ani excelează ca expresie maximă producerii foitei de aur.

    Povestea companiei care a ajuns să devină cel mai important producător mondial de foita de aur și foita de argint coincide cu cea a unei mari familii florentine care, încă din Renaștere, a practicat arta străveche și nobilă a baterii aurului, alura care cucerise chiar pe Leonardo da Vinci.

  • Vezi mai multe de la mannetti
SKU
2ZY2,5M/4
In Stoc
36,00 RON

Compania italiană Gusto Manetti produce atât foita de aur și argint, cât și o imitație de foita numita Shlagmetal.

Schlagmetall ul este o imitatie de foita de aur, mai ieftina si mai ușor de manevrat și de aplicat, fapt pentru care poate fi folosit nu numai de profesioniști, ci și de începători. În plus, colile de schlagmetall sunt mai mari decât foita de aur - 16x16cm.

Foita de schlagmetall poate fi folosita pentru aurirea lemnului, pietrei, tencuielii, ceramicii, sticlei, plasticului etc. Este perfecta pentru aurirea mobilierului, ramelor sau a altor suprafete.

Datorită compoziției chimice, se recomandă utilizarea acesteia pentru decorarea produselor care vor fi în încăperi. Pentru a crește durabilitatea suprafeței aurite, lacuri pentru aurire ar trebui să fie folosite pentru a prelungi durata de viață și pentru a preveni pătarea.

Foita de schlametall este confectionata din cupru si zinc in proportii corespunzatoare, in functie de culoarea sa.

Setul contine:

  • număr de coli: 100 buc
  • dimensiunea foitei: 16 x 16 cm
  • culoare:  auriu 2,5  (puțin mai deschis decât auriu 2)
  • calitate: premium
Informatii suplimentare
SKU2ZY2,5M/4
MarcaMannetti
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Schlagmetall Manetti 16x16cm 2,5' - M Premium
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si