Loading...

Foita de aur Giusto Mannetti 23,75K fara transfer

  • Brands: Mannetti

    O linie aurie extrem de solidă ilustrează arborele genealogic Manetti, conectând toate reperele istorice ale unei afaceri de familie, care de peste 400 de ani excelează ca expresie maximă producerii foitei de aur.

    Povestea companiei care a ajuns să devină cel mai important producător mondial de foita de aur și foita de argint coincide cu cea a unei mari familii florentine care, încă din Renaștere, a practicat arta străveche și nobilă a baterii aurului, alura care cucerise chiar pe Leonardo da Vinci.

  • Vezi mai multe de la mannetti
SKU
OF23758/1
Indisponibil
185,00 RON

Foita de aur pur calitatea I produsa in Italia. Colile sunt ambalate in plicuri a cate 25 de foite, dimensiunile colilor find de 8x8 cm. Pentru a produce o varietate de culori, in compozitia foitei de aur se adauga argint sau cupru. Cu cat este adaugat mai mult cupru, cu atat nuanta finala este mai calda, mai bogata. Cu cat se adauga argint, foita devine mai pala. Adaosul de aceste metale scade numarul karatelor foitei de aur.

Recomandam folosirea foitei de 23,75k pentru poleirea suprafetelor expuse la mediul exterior. Foita de aur de 22k este recomandata pentru lucrarile de interior.

Se comercializeaza sub forma de carnetele cu 25 de foite de aur cu dimensiunile de 8x8 cm.

Calitate: PRIMISSIMA EXTRA

Informatii suplimentare
SKUOF23758/1
MarcaMannetti
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Foita de aur Giusto Mannetti 23,75K fara transfer
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si