Loading...

Foita de aur Manetti 22k, 8 x 8 cm, cu transfer

  • Brands: Mannetti

    O linie aurie extrem de solidă ilustrează arborele genealogic Manetti, conectând toate reperele istorice ale unei afaceri de familie, care de peste 400 de ani excelează ca expresie maximă producerii foitei de aur.

    Povestea companiei care a ajuns să devină cel mai important producător mondial de foita de aur și foita de argint coincide cu cea a unei mari familii florentine care, încă din Renaștere, a practicat arta străveche și nobilă a baterii aurului, alura care cucerise chiar pe Leonardo da Vinci.

  • Vezi mai multe de la mannetti
SKU
2OGB6B
Indisponibil
269,50 RON

Foita de aur 22K cu transfer calitatea I produsa in Italia de Giusto Manetti, companie cu 400 de ani traditie in producerea foitei de aur.

Foitele de aur cu transfer sunt ambalate in plicuri a cate 25 de foite, dimensiunile colilor find de 8x8 cm. Fiecare foita este atasata electromagnetic de o foita de hartie pentru o aplicare usoara.

Pentru a produce o varietate de culori, in compozitia foitei de aur se adauga argint sau cupru. Cu cat este adaugat mai mult cupru, cu atat nuanta finala este mai calda, mai bogata. Cu cat se adauga argint, foita devine mai pala. Adaosul de aceste metale scade numarul karatelor foitei de aur.

Foita de aur de 22k este recomandata pentru lucrarile de interior. Se comercializeaza sub forma de carnetele cu 25 de foite de aur cu dimensiunile de 8x8 cm.

Calitate: PRIMISSIMA EXTRA

Informatii suplimentare
SKU2OGB6B
MarcaMannetti
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Foita de aur Manetti 22k, 8 x 8 cm, cu transfer
Nota Acordata