Loading...

Foita de argint 9.5 x 9.5 cm - cu transfer

 • Brands: Mannetti

  O linie aurie extrem de solidă ilustrează arborele genealogic Manetti, conectând toate reperele istorice ale unei afaceri de familie, care de peste 400 de ani excelează ca expresie maximă producerii foitei de aur.

  Povestea companiei care a ajuns să devină cel mai important producător mondial de foita de aur și foita de argint coincide cu cea a unei mari familii florentine care, încă din Renaștere, a practicat arta străveche și nobilă a baterii aurului, alura care cucerise chiar pe Leonardo da Vinci.

 • Vezi mai multe de la mannetti
SKU
2ZAAAM
In Stoc
80,90 RON
 

Foita de argint autentic Giusto Manetti este un produs disponibil in formatul clasic ideal pentru decorarea atat a suprafetelor sculptate cu tehnica de aurire cu mixtion pe baza de apa, cat si a suprafetelor netede prin tehnica auririi cu mixtion pe baza de ulei.

Foita de argint este mai groasa decar foita de aur putand fi folosita la decorarea a sticlei (vetrofusion).
Este potrivită în special pentru restaurare și pentru utilizare pe suprafețe sculptate, cum ar fi incrustații în lemn, ipsos și stuc, unde foita este aplicată cu ajutorul unui unei pensule moi din păr natural..

Foita de argint de transfer, disponibilă în coli de 9.5 x 9.5 cm, este atasata de o coala de hârtie, ceea ce usureaza manipularea și accelerează viteza de lucru pe suprafetele plane. Pachetul contine 25 de bucati de foite.

Informatii suplimentare
SKU2ZAAAM
MarcaMannetti
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Foita de argint 9.5 x 9.5 cm - cu transfer
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si
 1. Pictura pe numere - Province in Italy
  Pictura pe numere - Province in Italy
  Pret special 77,50 RON Pret standard 88,00 RON
 2. Panza pictura Rosa Gallery bbc 1,5 m
  Panza pictura Rosa Gallery bbc 1,5 m
  Nota:
  100%

  De la 67,90 RON

Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.