Picturi pe pereti: Top 3 idei de decorare a casei

Picturi Pe Pereti: Top 3 Idei De Decorare A Casei -

Designul casei este un aspect care ne preocupa, probabil, pe fiecare dintre noi. Fie ca apelam la o echipa de profesionisti, fie ca pornim pe cont propriu proiectul de amenajare sau de modernizare a propriei locuinte, deciziile noastre ar trebui sa aiba un singur scop: crearea unui spatiu original.
O idee iesita din comun de a decora apartamentul sau casa este reprezentata de pictura pe pereti. Aceasta poate fi considerata si o solutie de accesorizare a spatiilor mici, pe care ornamentele doar le-ar supraaglomera, ca o modalitate de a acoperi imperfectiunile de constructiei, dar si ca un mod unic de a crea o locatie cu alura deosebita.

Pictura pe pereti in camera copiilor

Care este cea mai potrivita camera din casa pentru a fi pictata, daca nu camera copiilor? Micutii sunt fascinati de culori, mai ales atunci cand se afla la varste fragede. In plus, pictura pe peretii din dormitorul celui mic il va ajuta sa isi desfasoare activitatile care fac parte din rutina sa. De exemplu, pentru scolari poti amenaja un spatiu dedicat studiului, unde sa folosesti desenele in care predomina verdele. Aceasta culoare stimuleaza puterea de concentrare si creativitatea. Pe peretele pe care este asezat patul (sau chiar pe tavan!), foloseste culori mai inchise, care sa ii induca starea de relaxare, propice unui somn odihnitor – o reprezentatie a unui cer instelat poate fi, aici, o idee foarte buna de pus in aplicare.
Pentru a transforma totul intr-o activitate distractiva, il poti implica si pe cel mic in decorarea peretilor din propria sa camera!
Tavan Dormitor Copii Pictat Cu Cer Si Stele

Pereti pictati in living

Livingul este spatiul casei in care ne petrecem mare parte a timpului, alaturi de familie si de prietenii care ne viziteaza. Acestea sunt doar doua dintre motivele pentru care este nevoie sa ne punem amprenta in amenajarea sa. Si sufrageria poate fi personalizata prin tehnica picturilor pe pereti, iar pentru asta sunt necesare doar acuarele de calitate, cateva pensule si putina creativitate. O pictura pe pereti poate reprezenta focusul livingului tau, iar pentru a o realiza poti apela la ajutorul artistilor specializati, daca nu consideri ca ai destula indemanare. Preturile variaza in functie de suprafata si de complexitatea lucrarii, insa te asiguram ca este o investitie care merita. Rezultatele vor fi apreciate, fara doar si poate, de toti musafirii care calca pragul livingului tau!
Dormitor Pictat Cu Flori Alb Si Negru

Decor pictat in baie

Limbajul cromatic este unul extrem de expresiv; culorile care ne inconjoara ne influenteaza starea de spirit si functioneaza ca un real remediu pentru anxietate. Poate ca ai auzit si tu de cromoterapie, stiinta care studiaza efectele diverselor nuante. Ei bine, te poti bucura de beneficiile acesteia chiar in casa ta, pictandu-ti peretii din baie. Prin intermediul picturii pe pereti poti crea un decor deosebit, care va contribui la realizarea unei atmosfere intime si relaxante in sala de baie.
Baie Pictata Cu Flori Roz In Ghiveci
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.