Moduri creative in care poti decora camera copilului

Moduri Creative In Care Poti Decora Camera Copilului -

Unul dintre avantajele de a avea copii este intregul decor adorabil pe care il poti folosi pentru camera acestuia. Iar daca dormitorul copilului tau arata putin plictisitor, ar cam fi timpul sa faci ceva in legatura cu asta. Cea mai buna parte? Iti poti lasa imaginatia sa zboare libera si sa transformi camera intr-o adevarata oaza de relaxare si distractie pentru micul tau aventurier sau mica ta printesa. Cum faci asta? Ei bine, Colorit.ro iti sare in ajutor cu cateva idei creative. Citeste mai departe si lasa-te inspirat!

O camera plina de culoare pentru micul tau artist

Ca sa il incurajezi sa isi puna imaginatia la treaba inca de la o varsta frageda, investeste intr-un sevalet copii si un set de pictura. Dar asta nu e destul. Noi iti sugeram sa umpli peretii de culoare fie cu ajutorul unui tapet plin de viata, fie cu ajutorul unei pensule, unei galeti de vopsea si al imaginatiei. Poti “impodobi” peretii cu cateva pete de culoare pur si simplu stropindu-i cu vopsea. Efectul va fi cu siguranta unul vesel si minunat, iar tu il poti implica chiar pe cel mic in tot acest proces.

Graffiti pentru micul aventurier urban

Pentru cateva accente urbane, ia un spray cu vopsea si aplica-ti talentele artistice pe peretii camerei copilului. Iar daca nu ai destula incredere in abilitatile tale, poti apela la ajutorul artistilor specializati sau poti crea chiar tu cateva sabloane decorative dupa care sa te ghidezi. Cu toate acestea, iti sugeram sa nu exagerezi. Un singur perete plin de culoare este de ajuns, altfel risti ca dormitorul copilului sa fie prea incarcat.

Alege o tema

Daca vrei ceva cu totul si cu totul special, alege o tema pentru camera copilului. O poti colora in roz si decora cu motive din basmele preferate ale printesei tale sau o poti vopsi in albastru si decora cu super-eroii sau masinile preferate ale micutului tau aventurier. Un pat in forma de masina de curse sau un birou decorat cu motive din benzi desenate vor fi perfecte pentru un baietel. Cat despre o fetita delicata, poti investi in ceva mai scump precum un patut cu baldachin sau poti pur si simplu sa te folosesti de o lenjerie de pat cu motive Disney.

Lumina naturala si nuante deschise

Camera copilului tau trebuie sa fie un loc in care acesta se relaxeaza si in care se calmeaza dupa o zi petrecuta la scoala. De aceea, noi iti sugeram sa alegi culori deschise precum alb, bleu sau roz-pal. Incearca sa nu incarci spatiul cu mobilier inutil si sa investesti in cateva piese minimaliste, in culori complementare cu cele de pe pereti.

Conecteaza-l cu natura

Pentru un decor cu adevarat special, noi iti recomandam sa mergi pe culori si nuante naturale precum maro, verde sau albastru. Simuleaza o mica padure cu o pictura murala compusa din multi copaci si investeste in mobila de lemn. Adauga si mici accente precum cateva ghivece cu flori, animalute de plus si lampi in forma de ciuperci sau flori. Vei obtine un decor inedit, cu accente rustice si perfect pentru ca puiul tau sa se relaxeze.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-girl-playing-with-the-camera-860538/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.