Afla cum poti alege instrumentele de scris potrivite pentru tine

Afla Cum Poti Alege Instrumentele De Scris Potrivite Pentru Tine -

Ti-ai dorit vreodata sa ai instrumente de scris care sa nu te lase atunci cand trebuie sa semnezi un contract important sau sa notezi anumite informatii esentiale?

Ei bine, solutii sunt. Te poti orienta catre stilouri, daca iti doresti sa pastrezi nuanta boema si unica a acestor instrumente sau pixuri daca vrei sa ai mai multe elemente practice in birou sau in geanta.

Instrumente de scris pe care le poti aborda

  • Linere

Afla Cum Poti Alege Instrumentele De Scris Potrivite Pentru Tine - sursa:https://www.colorit.ro/liner-sakura-pigma-micron.html

 Ei bine, instrumentele de scris au capatat de-a lungul timpului diferite modificari. De la instrumente clasice, acum avem instrumente specializate pentru mai toate domeniile de activitate. De la instrumente pentru desene artistice pana la desene tehnice, acum gasesti mult mai usor ceea ce ai nevoie pentru a duce pana la capat ceea ce ti-ai propus.

Astfel, daca faci desene artistice sau tehnice si vrei sa realizezi schitele de zi cu zi, poti opta pentru linere.

Acestea sunt ideale deoarece au o cerneala care rezista la lumina si la stergere .In plus, se usuca repede si nu se decoloreaza. Cu aceste propietati vei reusi sa ai un desen plin de culoare si stralucire fara sa mai fie nevoie sa retusezi.

Cu linerele poti crea detalii fine ale schitelor si le poti da o culoare intensa in cazul celor colorate.

Aceste linere sunt ideale si pentru persoanele care nu au o activitate legata de un desen artistic sau tehnic. Avantajul lor este ca pot fi utilizate de orice persoana, de la scolari si pana la persoanele adulte.

Astfel, daca te regasesti printre persoanele mentionate anterior, opteaza pentru aceste linere si vei avea cele mai reusite creatii. Si nu uita, sa dai de veste si la apropiatii tai despre aceste linere, impreuna veti crea cele mai in trend proiecte.

  • Stilouri

Afla Cum Poti Alege Instrumentele De Scris Potrivite Pentru Tine -

sursa:https://www.colorit.ro/stilou-caligrafie-scribe-series.html

Stilourile sunt acele instrumente de scris cu penita si care va ofera posibilitatea sa scrieti mai incet si mai caligrafic. Stiloul s-a folosit din cele mai vechi timpuri si o data cu aparitia altor tehnologii, acestea au capatat o alta forma, mai complexa si moderna. Ei bine, aceste instrumente sunt ideale sa le ai deoarece ofera clasa, personalizare si unicitate.

Stiloul ofera un scris clasic, ordonat, te obliga intr-un fel sau altul sa-i urmezi traseul fiind o optiune buna pentru caligrafie. Daca te pasioneaza domeniul, alege de pe site un set de caligrafie care se potriveste stilului tau.

In plus, ele sunt eficiente pentru buget, petermen lung. Pretul unui stilou arata diferente intre functiile fiecaruia.

Spre exemplu, daca alegi sa ai propiul tau stilou si sa-l folosesti la birou, pentru semnarea contractelor sau la orice alte activitati, poti opta pentru un stilou cu un design mai complex, elegant. Materialul sa fie mai dur iar culoarea sa fie mai inchisa, de preferat.Iti va oferi clasa si siguranta in orice activitate. In caz contrar, poti opta pentru un stilou, colorat, personalizat.

Daca esti pasionat de stilouri sau scrii pur si simplu anumite texte sau desenezi, poti achizitiona un stilou cu o penita mai subtire pentru a da clasa textelor si linii fine desenelor.

Sa nu uitam ca stilourile sunt ideale si pentru cei mici. Le poti achizitiona un stilou colorat, cu un material usor si cu penita subtire. In ceea ce priveste modul de alimentare, de preferat cele cu rezerva, sunt mai practice. Totusi, daca aceasta varianta nu este agreata de cei mici, poti alege varianta cu rezervor, convector sau cu pompita.

Daca esti pasionat de stilouri sau scrii pur si simplu anumite texte sau desenezi, poti achizitiona un stilou cu o penita mai subtire pentru a da clasa textelor si linii fine desenelor.

In plus, poti opta si pentru stilouri care au cerneala colorata. Sunt practice si usor de folosit.

  • Pixurile

Afla Cum Poti Alege Instrumentele De Scris Potrivite Pentru Tine -

sursa:https://www.colorit.ro/pix-rotring-multipen-3-in-1-10843.html

Pixurile sunt niste instrumente de scris care pana in momentul de fata au ajuns sa fie cele mai folosite. Acestea sunt mai practice, usor de transportat si cele mai la indemana.

La prima vedere aceste instrumente pot fi considerate niste instumente simple si doar atat. Insa, de-a lungul timpului, aceastea au capatat o serie modificari majore, au devenit foarte complexe si cu design diferit pentru orice nevoie.

De obicei, pixurile au varfurile de metal sau plastic si le poti utiliza cu usurinta pe hartie.

In functie de activitatea ta (desenezi, semnezi contracte sau alte activitati similare, notezi anumite informatii esentiale) , poti opta pentru pixuri cu varfuri de dimensiuni intre 0.03 mm si 2 mm. Acestea te ajuta sa scrii mai usor si sa trasezi linii mai fine.

Daca te pasioneaza lucrurile mai colorate , desenele artistice sau tehnice, poti opta pentru pixuri colorate sau cele au sclipici. Cerneala lor este rezistenta la apa si nu se decoloreaza. Poti trasa foarte usor linii precise astfel incat culoarea nu strapunge hartia.

Pixurile sunt folosite si de adolescenti. Acestora le este mai usor sa scrie si sa tina ritmul cu ceea ce i se preda. In plus, pixurile sunt ergonomice si rezistente. De la pixuri clasice si pana la cele complexe.

Poti opta pentru un instrument de scris cu un creion si cu doua pixuri, este o varianta 3 in 1. Este usor de utilizat, are mecanism retractabil si clip de prindere.

Poti adopta un astfel de pix indiferent de activitatea pe care o desfasori. Te ajuta in orice situatie si astfel poti termina cu usurinta ceea ce ai de facut.

Din gama diversificata de instrumente de scris pe care o detinem, vei regasi fara doar si poate ce este cel mai potrivit pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.