Loading...

Vernisuri spray Sennelier

SKU
N1351xx
Nota:
100% of 100
  • : Sennelier

    Inca din 1887 Sennelier furnizeaza artistilor plastici o gama completa de materiale pentru pictura si arte plastice, indiferent cat de rare acestea ar fi. Sennelier a fost sursa de aprovizionare a pictorilor Impresionisti si traditia continua pentru toti clientii casei Sennelier.

    Sennelier s-a impus ca o marca de renume mondial pentru calitatea culorilor de ulei, a vopselelor acrilice, a acuarelelor si a pastelurilor grase si uscate.

  • Vezi mai multe de la sennelier
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Vernis spray lucios

SKU #: N135167

88,00 RON
Vernis spray satinat

SKU #: N135157

88,00 RON
Vernis spray mat

SKU #: N135147

88,00 RON

Vernis final spray cu filtru UV pentru o protectie de durata a picturilor in culori ulei sau acrilice. Agitati inainte de aplicare.

Aplicati vernisul numai dupa uscarea completa a picturii (in cazul picturilor in culori ulei intre 8 si 12 luni). Pentru rezultate optime pulverizati mai multe straturi fine (fiecare strat dupa uscarea stratului anterior). Pulverizati de la cca. 20 cm. Dupa aplicare intoarceti flaconul cu duza in jos si pulverizati pana ce din flacon va iesi doar gaz.

Dupa uscare, vernisul va forma o pelicula transparenta flexibila ce nu se va ingalbeni in timp. In functie de preferinte puteti opta pentru un aspect lucios, satinat sau mat.

Vernis cu continut de rasina acrilica.

Informatii suplimentare
SKUN1351xx
MarcaSennelier
Forma de prezentareproduse individuale
Utilizat pt.culori acrilice, culori ulei
Publica review-ul tau
Recenzati:Vernisuri spray Sennelier
Nota Acordata