Loading...

Fixativ spray universal HC10

  • : Sennelier

    Inca din 1887 Sennelier furnizeaza artistilor plastici o gama completa de materiale pentru pictura si arte plastice, indiferent cat de rare acestea ar fi. Sennelier a fost sursa de aprovizionare a pictorilor Impresionisti si traditia continua pentru toti clientii casei Sennelier.

    Sennelier s-a impus ca o marca de renume mondial pentru calitatea culorilor de ulei, a vopselelor acrilice, a acuarelelor si a pastelurilor grase si uscate.

  • Vezi mai multe de la sennelier
SKU
N135257
In Stoc
109,00 RON
Numai 5 ramase

Fixativ foarte concentrat pe baza de rasina acrilica ideal pentru artistii in cautarea unui fixativ puternic ce nu modifica tonurile culorilor.

INOVATIE: pentru aplicari precise, la tinta, folositi duza plata din capac. Rotiti piesa galbena in functie de efectul dorit, orizontal sau vertical.

Acest fixativ este rezistent la lumina, nu se ingalbeneste in timp, protejeaza impotriva apei.

Poate fi folosit pentru desen in pastel, carbune, creion sau pentru pictura in acuarela, tus, culori acrilice, poleirea cu foita de aur, pentru protejarea fotografiilor, sau pentru realizarea unui strat izolator (asemeni unui grund) pentru suprafete precum: hartie, panza, lemn, sticla, ceramica, portelan sau zidarie.

Fixativ puternic de ultima generatie, foarte concentrat, de uz general deoarece se adapteaza majoritatii tehnicilor, fiind potrivit pentru tehnicile mixte (mix intre colaj, fotografie, pictura, desen, etc).

Informatii suplimentare
SKUN135257
EAN3046450051732
MarcaSennelier
Forma de prezentareproduse individuale
Info400 ml
Publica review-ul tau
Recenzati:Fixativ spray universal HC10
Nota Acordata