Loading...

Set pensule Tintoretto Pau Kit

 • : Tintoretto

  Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

 • Vezi mai multe de la tintoretto
SKU
7913
In Stoc
175,00 RON
Numai 5 ramase

Setul de pensule Tintoretto Pau Kit contine urmatoarele modele de pensule: 457/12, 450/0, 275/20.

Artistul

Paolo Bruni, alias Pau, vocea lui Negrita, trupa istorica a scenei muzicale italiene. Cu o diplomă artistică și studii de arhitectură în spate, de la începutul anului 2020 creativitatea sa reapare și în artele vizuale: cu experimentare continuă, realizează o colecție de artă care întâmpină rapid favoarea publicului și se prezintă cu o primă expoziție personală în iunie 2021. la Palazzo Fodri din Cremona. Călătoria artistică continuă cu cea de-a doua expoziție în cadrul Lucca Comics 2021 și prin colaborarea cu casa modă Carlo Pignatelli, care creează două colecții capsule inspirate din design-ul lui Pau.

„Întotdeauna am avut un interes pentru desen, ilustrație, arhitectură și pictură, dar abia în 2020 am început să dau continuitate acestor pasiuni după ani de neglijență. Evident, creativitatea mea trebuia să scape undeva și de fapt a explodat în spațiul meu privat, personal. Un spațiu pe care îl pot controla și direcționa singur, fără agenți externi.”

 

Informatii suplimentare
SKU7913
EAN8032804388413
MarcaTintoretto
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set pensule Tintoretto Pau Kit
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
 1. Pastel Caran d'Ache Neocolor II
  Pastel Caran d'Ache Neocolor II
  De la 7,00 RON Pret standard 8,00 RON
 2. Set pastel Caran d'Ache Neocolor I - 30
  Set pastel Caran d'Ache Neocolor I - 30
  Pret special 232,00 RON Pret standard 272,50 RON