Loading...

Set pensule Tintoretto 555

  • : Tintoretto

    Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

  • Vezi mai multe de la tintoretto
SKU
555
Indisponibil
606,50 RON

Set de 4 pensule cu par natural de zibelina Kolinsky din Seria 1326 Tintoretto, expuse in cutie din lemn de cires cu inchidere pe baza de magnet.

Setul contine:

  • Pensula cu par natural de zibelina Kolinsky Seria 1326 nr 2
  • Pensula cu par natural de zibelina Kolinsky Seria 1326 nr 4
  • Pensula cu par natural de zibelina Kolinsky Seria 1326 nr 6
  • Pensula cu par natural de zibelina Kolinsky Seria 1326 nr 8

Pensulele Tintoretto Seria 1326 cu par de jder kolinsky siberian sunt instrumentul esential atunci cand este necesara precizie maxima. Aceste pensule sunt confectionate manual folosind 100% par din coada masculilor kolinsky colectat in anotimpul rece, cand temperatura este foarte scazuta si parul acestor animale capata caracteristici speciale menite sa protejeze animalul de intemperii, acesta devenind mai elastic si cu o capilaritate mai bogata. Numai din aceste fire de par extrem de subtiri dar cu o elasticitate superioara se pot realiza pensule ce pot fi definite ca fiind perfecte ca forma si functionalitate, capabile sa satisfaca si cei mai exigenti profesionisti.

Informatii suplimentare
SKU555
EAN8033331637210
MarcaTintoretto
Forma de prezentareseturi
stylemaner scurt
Parjder Kolinsky
Tehnici recomandateacuarele, culori acrilice, culori ulei, fresca / pictura murala, tempera / guase
Publica review-ul tau
Recenzati:Set pensule Tintoretto 555
Nota Acordata