Loading...

Set pensule Tintoretto MaxArt

  • : Tintoretto

    Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

  • Vezi mai multe de la tintoretto
SKU
7916
In Stoc
192,50 RON
Numai 3 ramase

Setul de pensule Tintoretto Maxart contine o selectie de pensule pentru miniaturi. Pensulele din acest set sunt: 37/0, 270/2/0, 595/10/0 si 450/2.

Artistul

Massimiliano Richiero este specializat în sculptura și pictura de miniaturi. În acești 10 ani de experiență participă la concursuri și câștigă premii la numeroase expoziții naționale și internaționale precum Demonul de Aur. În plus, acum este un oaspete obișnuit al Insulei Lucca Miniatures în cadrul Lucca Comics and Games, unde expune în fiecare an câteva piese din colecția Mumiului de Miniaturi, la care este colaborator.

„Sunt un mare fan al benzilor desenate, deja în școala elementară le-am colecționat și mi-a plăcut să desenez personajele mele preferate. Pasiunea mea pentru jocurile în miniatură s-a născut mai târziu, în jurul vârstei de 12 ani, când am cumpărat prima mea cutie de miniaturi Warhammer de la Games Workshop. Din acel moment, pasiunea pentru „lumea fantastică” s-a împletit cu cea pentru benzi desenate. Mergând mai departe am continuat să-mi cultiv predispoziția pentru desen și artă în general: am urmat și am absolvit Școala de Artă cu specializarea design industrial, iar ulterior m-am înscris la Academia de Arte Frumoase din Torino la secțiunea scenografie.”.

Informatii suplimentare
SKU7916
EAN8033331634622
MarcaTintoretto
Forma de prezentareseturi
stylemaner scurt
Parsintetic
Tehnici recomandateculori acrilice, tempera / guase
Publica review-ul tau
Recenzati:Set pensule Tintoretto MaxArt
Nota Acordata