Loading...

Pensule Martora Kolinsky Oval

SKU
440/xx
Nota:
100% of 100
  • : Tintoretto

    Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

  • Vezi mai multe de la tintoretto
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Pensule Martora Kolinsky Oval -2

SKU #: 440/2

29,00 RON
Pensule Martora Kolinsky Oval -4

SKU #: 440/4

41,00 RON
Pensule Martora Kolinsky Oval -6

SKU #: 440/6

49,00 RON
Pensule Martora Kolinsky Oval -8

SKU #: 440/8

73,50 RON
Pensule Martora Kolinsky Oval -10

SKU #: 440/10

124,50 RON

Tintoretto 440 sunt pensule pentru pictura de calitate profesionala cu par de jder kolinsky, maner scurt si manson din inox.
Parul de jder kolinsky are toate proprietatile necesare realizarii pensulei perfecte datorita faptului ca firele parului acestui animal au un varf foarte fin, sunt foarte elastice, calitate ce permite revenirea varfului pensulei la forma initiala dupa fiecare tusa de culoare.
Un alt motiv pentru care aceste pensule sunt atat de ravnite de catre orice pictor profesionist este aceea ca pamatuful acestora are o capacitate extraordinara de retentie a culorii, permitand astfel aplicarea acesteia in mod egal si neintrerupt.
Forma acestor pensule cunoscuta ca si "limba de pisica" sau "filbert" permite pensulelor sa aplice tuse de culoare cu grosimi variabile de la foarte subtire pana la foarte gros prin controlarea presiunii exercitate asupra pensulei.

Pensulele Tintoretto 440 sunt recomandate tuturor tehnicilor de pictura, de la pictura in acuarele pana la cea in culori ulei, acrilice sau tempera.

Tintoretto produce pensule pentru pictura de peste 30 de ani. Toate pensulele ce poarta marca Tintoretto sunt produse exclusiv in Italia din cele mai bune materiale prime, selectionate de catre specialisti direct la producator.

Informatii suplimentare
SKU440/xx
MarcaTintoretto
Forma de prezentareproduse individuale
stylemaner scurt
Parjder Kolinsky
Tehnici recomandateacuarele, culori acrilice, culori ulei, fresca / pictura murala, tempera / guase
Publica review-ul tau
Recenzati:Pensule Martora Kolinsky Oval
Nota Acordata