Loading...

Set pensule Jan Min Selection

  • : Tintoretto

    Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

  • Vezi mai multe de la tintoretto
SKU
7909
In Stoc
501,50 RON
Numai 2 ramase

Jan Min a iubit întotdeauna pictura și desenul, de când era copil, și s-a angajat pe acest drum cu normă întreagă, când și-a oprit cariera medicală în anii 2000. Din 2015 este membru al comitetului IWS Holland și din 2017 a devenit oficial un maestru al tehnicii acuarelelor. A realizat numeroase expoziții naționale și internaționale și este câștigătorul a numeroase premii.

Jan Min este un artist incredibil care, prin pictura in acuarela, reușește să transporte privitorul în peisaje sugestive și evocatoare. Subiectele sale preferate sunt, de fapt, coastele maritime și bărcile, interioarele cafenelelor slab iluminate și schita urbana. Datorită utilizării proverbiale a tonurilor, luminilor și umbrelor, artistul este capabil să stabilească o legătură profundă între subiect și privitor.

Informatii suplimentare
SKU7909
EAN8032804388161
MarcaTintoretto
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set pensule Jan Min Selection
Nota Acordata