Loading...

Set Markere cu vopsea Artbox 0.7 mm Most Wanted 15

SKU
AX5099715
In Stoc
115,00 RON
Cumpara impreuna si economiseste!
=
Reducere 38,40 RON
153,60 RON

Set cu 15 markere cu vopsea Artbox Acrylic Paint Makers cu varfuri extrafine.

Markerele cu vopsea Artbox Acrylic Paint Markers contin o vopsea acrilica concentrata, opaca, permanenta, fara miros. Vă rugăm să evitați contactul direct cu alimentele.

Folositi aceste carioci pentru a desena sau scrie pe orice tip de suprafata curata si degresata. Acestea pot fi folosite pe hartie, panza, lemn, zidarie, metal, portelan, ceramica, sticla, etc. Varful extrafin produce linii cu grosime de aproximativ 0,7 mm este ideal pentru a trasa contururi subtiri sau pentru detalii precise. Corpul markerelor Artbox Akrylic Paint Marker este transparent, permitand vizualizarea nivelului vopselei in orice moment. Capacul se inchide ermetic prevenind uscarea vopselei pe varf.

Activarea markereleor se face la prima folosire, astfel: apasati varful pe o coala da hartie de 10-15 ori pana cand incepe sa se coloreze.

  • Lungimea unui marker Artbox 0.7 mm este de 12,8 cm fara capac si 13,1 cm cu capac.
  • Diametrul markerului: 1 cm

Sfaturi pentru fixarea pe stica, ceramica au portelan:

  • Asigurați-vă că suprafața este curățată temeinic, folosiți alcool. Nu uitați să eliminați toate autocolantele de preț, altfel se vor arde când coaceți;
  • Odată ce sunteți mulțumit de design, lăsați-l să se usuce la aer timp de 24 de ore înainte de coacere. Acest lucru va asigura o aderență adecvată a designului pe suprafață;
  • După uscare completă, puneți proiectul într-un cuptor rece;
  • Dați cuptorul la 160-175°C  (350˚F) ;
  • Setați un cronometru pentru 1 oră;
  • Odată trecută ora, opriți cuptorul;
  • Lăsați proiectul să se răcească complet în cuptor.

Spălarea manuală în apă caldă este cea mai bună opțiune pentru a spăla obiectele decorate. Nu vă recomandăm să folosiți mașina de spălat vase sau un burete abraziv.

Atentie!

Markerele Artbox nu sunt edibile și nici nu au fost testate dacă pot fi utilizate cu alimente, piele sau ochi.

Dacă ceva nu este scris în instrucțiuni, fluturași, ambalajul produsului sau listare, cumpărătorul trebuie să ne contacteze pentru a se asigura că markerele pot fi utilizate pentru scopul pe care cumparatorul il are in vedere.

Dacă cumpărătorul folosește produsele noastre pentru afacerea sa (de exemplu, vopsește felii de lemn, căni sau alte lucrări de artă pentru vânzare), cumpărătorul trebuie să testeze pe deplin performanța produsului pentru a înțelege dacă produsul funcționează conform așteptărilor sale de a putea vinde lucrurile create pentru de vânzare. Nu acoperim pierderile cumpărătorului cauzate de utilizarea produselor noastre în nicio circumstanță.

Informatii suplimentare
SKUAX5099715
EAN7890000134545
MarcaARTBOX
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Set Markere cu vopsea Artbox 0.7 mm Most Wanted 15
Nota Acordata