Markere cu vopsea acrilica

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 38

Set Descending Direction
 1. Markere Posca PC-8K
  Markere Posca PC-8K
  Pret:22,50- 29,00 RON
  De la 22,50 RON
Pagina
pe pagina

Descoperiti categoria de produse "Markere cu vopsea acrilica", soluția perfectă pentru cei care caută instrumente de desen și pictură versatile, ușor de utilizat și de înaltă calitate. Aceste carioci cu vopsea acrilica sunt ideale pentru artiști, designeri, mestesugari și pentru toți cei care doresc să creeze lucrări impresionante pe o varietate de suprafețe.

Markerele cu vopsea acrilica au numeroase avantaje, printre care:

 • Culori puternice și vibrante, care rezistă în timp și nu se decolorează
 • Ușor de aplicat pe diverse suprafețe, precum hârtie, carton, lemn, metal, sticlă, plastic, ceramică sau textile
 • Vopseaua acrilica se usucă rapid, oferind un finisaj neted și uniform, fără a necesita timp îndelungat de așteptare între straturi
 • Markerele cu vopsea acrilica sunt rezistente la apă și la ștergere dupa uscare, asigurând durabilitate lucrărilor realizate
 • Disponibile într-o gamă largă de culori și dimensiuni ale varfurilor, pentru a se potrivi nevoilor fiecărui proiect

Indiferent dacă sunteti un artist experimentat sau va aflati la începutul aventurii în lumea artei, cariocile cu vopsea acrilica sunt o alegere excelentă pentru a va pune în valoare talentul și a explora noi tehnici și instrumente de arta. Alegeti markere cu vopsea acrilica și transformați-va ideile în realitate!

Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce sunt cariocile cu vopsea acrilica și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica sunt instrumente de desen si pictura care contin vopsea acrilica în interiorul lor, fiind perfecte pentru o varietate de aplicatii, cum ar fi ilustrații, design grafic, pictura pe sticla, lemn, metal, plastic, ceramica si textile.

 2. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile cu vopsea acrilica?

  9 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica pot fi aplicate pe o varietate largă de suprafete, inclusiv hartie, carton, lemn, metal, sticla, plastic, ceramica si textile.

 3. Sunt cariocile cu vopsea acrilica rezistente la apă?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, odată ce vopseaua acrilica se usucă, ea devine rezistenta la apa, asigurând o buna durabilitate lucrarilor realizate.

 4. Pot amesteca culorile cariocilor cu vopsea acrilica?

  7 people already voted for this question.

  1. Da, culorile cariocilor cu vopsea acrilica pot fi amestecate între ele sau cu alte culori acrilice , cum ar fi culorile acrilice lichide, pentru a obține nuanțe noi si efecte interesante.

 5. Cum pot curăța carioca cu vopsea acrilica de pe haine sau alte materiale?

  6 people already voted for this question.

  1. Dacă vopseaua acrilica ajunge pe haine sau alte materiale, este important să o îndepărtați cât mai repede posibil, folosind apa calda si săpun. Odată ce vopseaua se usucă, devine mult mai dificil de îndepărtat. Dupa uscarea completa ati putea incerca cu alcool izopropilic, daca materialul suporta aceasta solutie. Recomandam sa efectuati un test inainte de a aplica alcool izopropilic pe materiale textile.

 6. Sunt cariocile cu vopsea acrilica sigure pentru copii?

  5 people already voted for this question.

  1. Majoritatea cariocilor cu vopsea acrilica sunt fabricate cu pigmenți non-toxici si sunt sigure pentru utilizare de catre toate vârstele, inclusiv copii. Cu toate acestea, este întotdeauna bine sa supravegheati copiii în timp ce folosesc markerele si sa vae asigurati ca acestia urmează instrucțiunile de utilizare.

 7. Cât timp durează până se usucă vopseaua din cariocile acrilice?

  1. Vopseaua acrilica din carioci se usuca destul de repede, de obicei în câteva minute, în functie de grosimea stratului aplicat si de condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea si temperatura.