Loading...

Marker cu vopsea Posca PC-3M

SKU
PC-3M
In Stoc
De la 14,90 RON

Markerele POSCA Uni PC-3M sunt markere cu vopsea opaca pentru o gamă largă de utilizări. Varful rotund din poliester scrie o linie de aproximativ 1,5 mm.

Markerele Uni POSCA oferă culori vibrante pentru ilustrații și hobby-uri. Vopseaua pe baza de picgment este rezistentă la lumină și permanenta dupa uscare si scrie pe aproape orice suprafață. Nu trece prin hartie. Gama largă de culori opace se acoperă reciproc bine. Markerele fluorescente largi sunt deosebit de bune pentru panourile publicitare exterioare. Scriu pe sticlă, dar se sterg ușor.

Pe lemn, plastic, piatra si sticla, culorile se fixeaza cu un lac pe baza de apa, special conceput in acest sens.
Pe obiectele din ceramica poroasa, netratata, se fixeaza culorile in cuptor; pe obiectele din ceramica tratata, fixarea culorilor se realizeaza cu un lac pe baza de apa, special conceput in acest sens.
Pe metal se fixeaza culorile cu un lac pe baza de apa, ce rezista in aer liber, special conceput in acest sens.
Pe panza (lana, canepa), hartie sau carton nu este necesara fixarea culorilor, dar pentru conservarea lor in timp, se pot fixa cu un lac pe baza de apa, special conceput in acest sens.
Pe materiale textile, culorile necesita fixare prin calcarea cu fierul (fara aburi) sau prin utilizarea unui uscator de par.

Timpul de uscare poate varia in functie de materialul pe care se aplica.

Varful poate fi curatat cu apa, sub robinet, ori de cate ori este necesar. In cazul in care se usuca, poate fi lasat la inmuiat in apa peste noapte.

Se recomanda a nu se lasa fara capac!

Informatii suplimentare
SKUPC-3M
MarcaPosca
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Marker cu vopsea Posca PC-3M
Nota Acordata