Loading...

Set acuarele Rosa Gallery Botanical Metal, 28 godete

  • Brands: Rosa

    ROSA este un producător ucrainean de top de materiale pentru pictura, desen si hobby creativ cu o experienta de 26 de ani in productia panzei pentru pictura, a acuarelelor, culorilor de ulei si a vopselelor acrilice pentru pictura, precum si a sevaletelor. Astazi produsele Rosa sunt apreciate de pictorii din 36 de tari.

  • Vezi mai multe de la rosa
SKU
340328
Indisponibil
235,50 RON
steag Ucraina

Fabricat in Ucraina

Setul de acuarele profesionale Rosa Gallery Botanical 28 de culori sunt concepute pentru cunoscătorii de ilustrație botanică. Puritatea în amestecuri se realizează prin dominarea paletei de culori realizate dintr-un singur pigment. Setul de acuarele profesionale Rosa Gallery Botanical îmbină aceste proprietăți cu succes.

Caracteristicile acuarelelor profesionale ROSA Gallery:

  • Guma arabica naturala ofera aderenta excelenta si  dispersie acuarelor.
  • Pigmenții naturali și sintetici cu granulație fină garantează puritatea și transparența maximă a vopselelor
  • Concentrația mare de pigment vă permite să obțineți o întindere largă de culoare de la cea mai saturată la cea mai diluata.
  • Tehnologia clasică de uscare naturală a acuarelei asigură dizolvarea sa ușoară cu apă.
  • Cutia metalica are doua palete incorporate si un dispozitiv convenabil de fixare a degetelor care va permite sa tineti cu usurinta setul in mana in timp ce lucrati

Datorita dimensiunii mici a cutiei setul poate fi transportat cu usurinta.

Compoziția setului de Botany 28 de culori: Alb titan, Cadmiu lămâie, Cadmiu galben deschis, Cadmiu galben închis, Cadmiu galben, Cadmiu portocaliu, Roșu flacără, Roșu cadmiu, Roșu strălucitor, Roșu picătură, Roz picătură, Roz opera, Henaz roz Mov, Violet, Măslin, Verde, Verde strălucitor, Verde smarald, Turcoaz, Albastru, Albastru cobalt, Ultamarin, Galben ocru, Siena natural, Siena ars, Umbra, Sepia, Struguri negru

Informatii suplimentare
SKU340328
EAN4823098518020
MarcaRosa
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Rosa Gallery Botanical Metal, 28 godete
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna