Sennelier

Sennelier In anul 1887 Gustave Sennelier este mentionat ca vanzator de materiale pentru pictura in Paris, pe strada Quai Voltaire.
Pasiunea lui Sennelier pentru chimia culorilor si concentrarea sa pe cercetarea proprietatilor pigmentilor a dus la dezvoltarea unui proces de fabricare al culorilor de ulei apreciat de generatii intregi de pictori. Sennelier aduna doar cei mai buni pigmenti naturali organici sau anorganici din diverse parti ale lumii. Acesti pigmenti sunt apoi macinati foarte incet cu o grija extrema pana la o consistenta extrafina. Acesti pigmenti se amesteca apoi cu ulei de sofran de cea mai buna calitate astfel incat sa se obtina culori cu cea mai mare putere de colorare si cu un aspect satinat. Aceste culori au o consistenta untuasa si textura unica dezvoltata pentru stilul expresiv al pictorilor impresionisti ce frecventau magazinul Sennelier in secolul 19.

Munca meticuloasa a lui Sennelier si vastele sale cunostinte despre pigmenti precum si talentul sau de fabricant de culori precum si colaborarea cu pictori celebri ca Cezanne si alti Maestrii au dat nastere unei game de culori de ulei care a devenit rapid un standard de calitate. Preferate de cativa dintre cei mai mari pictori (Monet, Gauguin, Matisse, Picasso, Bonnard, Modigliani, Chagall, Ernst, Hockney), culorile de ulei Sennelier sunt azi prezente in cele mai prestigioase muzee ale lumii.

Folosind metodele testate in timp si prfectionate de-a lungu a sute de ani, noile culori produse de Sennelier sunt atent verificate de catre Dominique Sennelier. La Sennelier traditia se impleteste armonios cu nevoile actuale ale artistilor si cu inovatiile chimiei moderne.

Produse 1 - 16 din 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Produse 1 - 16 din 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5