Loading...

Culori ulei Sennelier Rive Gauche

  • : Sennelier

    Sennelier furnizeaza artistilor plastici o gama completa de materiale pentru pictura si arte plastice, indiferent cat de rare acestea ar fi. Sennelier a fost sursa de aprovizionare a pictorilor Impresionisti si traditia continua pentru toti clientii casei Sennelier.

  • Vezi mai multe de la sennelier
SKU
rivegauche
In Stoc
De la 25,00 RON

Concepute pentru a se usca mai repede si pentru a rezista mai bine la ingalbenire, culorile de ulei Sennelier Rive Gauche sunt o excelenta adaugare pe paleta dumneavoastra.

Formula culorilor de ulei Sennelier Rive Gauche le face sa se usuce mai repede decat culorile de ulei clasice fiind o buna optiune atunci cand pictati in straturi succesive. In timp ce o culoare de ulei Alb de Titaniu obisnuita se poate usca in mai mult de o saptamana, Rive Gauche se ususca in doar 5 zile, aporape de doua ori mai repede!

In procesul de fabricare al acestor culori se foloseste ulei de sofran ceea ce diminueaza considerabil efectul de ingalbenire inevitabil in cazul culorilor pe baza de ulei de in

Sennelier Rive Gauche au o concentratie superioara de pigment, calitate ce le confera o putere mare de acoperire, amestecuri curate si o rezistenta deosebita la lumina. Paleta cromatica contine 32 de culori monopigmentare.

Culorile au o consistenta vascoasa, uniforma. Luminoase si opace, acestea se usuca formand o pelicula satinata. Culorile imitatie de cadmiu au o opacitate si luminozitate echivalenta cu cele ce folosesc cadmiu veritabil.

Culori Fabricate in Franta.

Specificatii
SKUrivegauche
MarcaSennelier
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Culori ulei Sennelier Rive Gauche
Nota Acordata