Loading...

Pensule Isabey Grey Squirell Oval

SKU
6235i.xx
  • Brands: Isabey

    Timp de secole, în Bretania, Franța, se realizează pensule frumoase confeționate manual pentru artiști. Arta fabricării pensulelor fine a fost transmisă din generație în generație de bretoni, iar pensulele fabricate astăzi sunt moștenirea acelei tradiții. Mestesugarii care confectioneaza pensule au nevoie de șapte ani pentru a învăța cum să producă pensulele din linia Isabey.

  • Vezi mai multe de la isabey
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Pensule Isabey Grey Squirell Oval 02

SKU #: 6235i.02

79,00 RON
Pensule Isabey Grey Squirell Oval 04

SKU #: 6235i.04

102,00 RON
Pensule Isabey Grey Squirell Oval 06

SKU #: 6235i.06

137,00 RON
Indisponibil

Pensulele pentru acuarela Isabey Watercolor Oval Wash 6235i sunt realizate din cel mai bun păr de veveriță. Sunt extrem de flexibile și oferă o capacitate de retentie a culorilor de neegalat.
Aceste pensule Isabey Watercolor Oval Wash 6235 sunt ideale pentru retușuri, finisaje și chiar detalii. Firele de păr sunt extrem de fine și moi și se pliază sub cea mai mică presiune a mainii, rasfirandu-se pentru a da nastere unei linii late iar apoi revenind la forma initiala, păstrând în același timp un punct perfect. Aceste pensule Isabey Squirrel sunt adevărate rezervoare de apă.

Manereke acestor pensule sunt realizate din lemn neted, cu finisaj natural și inele de alamă cu un finisaj auriu, care oferă o rezistență excelentă la apă.

Mânerele dispun de agatatori, astfel încât artiștii să poată usca pensulele cu capul în jos, ajutând la prelungirea duratei lor de viață.

Informatii suplimentare
SKU6235i.xx
MarcaIsabey
Forma de prezentareproduse individuale
stylemaner scurt
Parveverita
Formacioc de rata
Tehnici recomandateacuarele, tempera / guase
Publica review-ul tau
Recenzati:Pensule Isabey Grey Squirell Oval
Nota Acordata