Loading...

Pensule Isabey Grey Short Liner

SKU
6701i.xx
  • : Isabey

    Timp de secole, în Bretania, Franța, se realizează pensule frumoase confeționate manual pentru artiști. Arta fabricării pensulelor fine a fost transmisă din generație în generație de bretoni, iar pensulele fabricate astăzi sunt moștenirea acelei tradiții. Mestesugarii care confectioneaza pensule au nevoie de șapte ani pentru a învăța cum să producă pensulele din linia Isabey.

  • Vezi mai multe de la isabey
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
marimea 06 - 3.6 x 25 mmmarimea 06 - 3.6 x 25 mm

SKU #: 6701i.06

100,50 RON
marimea 08 - 4.2 x 29 mmmarimea 08 - 4.2 x 29 mm

SKU #: 6701i.08

136,50 RON

Pensula din seria Isabey 6701i este o pensula cu varf lung fin. Aceste pensule sunt perfecte pentru pictura în acuarelă, permițând artiștilor să traseze linii lungi fără a fi nevoie să revină la paletă. Pensula are un design elegant și par de veveriță Kazan de înaltă calitate. Sunt ideale pentru detalii și retușuri.

Aceste pensule realizate manual oferă o capacitate remarcabilă de incarcare a culorii și o aplicare netedă si precisa. Acestea au un design elegant, cu mânere de lemn netede, cu finisaj natural și manson auriu din alamă, care oferă o rezistență excelentă la apă. 

Manerele dispun de agatatori, astfel încât artiștii să poată usca pensulele cu capul în jos, ajutând la prelungirea duratei lor de viață.

Specificatii
SKU6701i.xx
MarcaIsabey
Forma de prezentareproduse individuale
stylemaner scurt
Parveverita
Formalata
Tehnici recomandateacuarele, tempera / guase
Publica review-ul tau
Recenzati:Pensule Isabey Grey Short Liner
Nota Acordata