Zambete si culori

Bine ai venit prietene, eu sunt Colorit, brandul tanar al familiei RoArt Distribution, nascut din dorinta de a oferi mult mai mult decat o platforma de comanda online. Ma pot lauda cu faptul ca am cel mai avansat mod de prezentare al produselor si in acelasi timp o modalitate mult simplificata de finalizare a comenzilor. Aceste imbunatatiri nu sunt singurele motive care te vor face sa zambesti la Colorit, cu timpul vei descoperi si celelalte motive pe care noi le-am gandit pentru tine. Acum ca am prezentat primul motiv de a zambi (in culori) sa mai spun si alte lucruri despre mine. Desi sunt tanar si ocupatia mea este aceea de a livra zilnic zambete, am in spate experienta de peste 16 ani a familiei RoArt Distribution, unul din principalii furnizori de materiale pentru pictura si arte decorative, unic importator al marcilor Royal Talens, Sakura, Bruynzeel, Caran d’Ache, Sennelier, Raphael, Isabey, Tintoretto, Montana, Jacquard, Iwata, si multi altii. Spor la cumparaturi si nu uitati sa zambiti… in culori.

3 thoughts on “Zambete si culori

  1. Valeriu says:

    Da, e adevarat ca modatilatea de prezentare a produselor si finalizarea produselor este destul de prietenoasa. Pana aci este ok… Insa, zambetul de transforma rapid in dezamagire cand observi ca operatorul ce te suna de la colorit.ro iti spune ca unele produse nu sunt pe stoc. Si atunci te intrebi la ce te chinui sa navighezi pe site in sus si in jos, sa ai bunavointa de a investi o suma minima de 200 Ron pentru a beneficia de gratuitate la transport (nu neaparat in mod necesar sa comanzi de aceasta suma, desigur)? Mi se pare o mare lipsa de profesionalism sa prezinti potentialului client o gramada de produse pe care nici nu le ai pe stoc! Pacat!

  2. nicolae_s says:

    Salut Valeriu,
    Da, ai dreptate, nici eu ca administrator al magazinului nu sunt multumit de acest aspect. Problema aceasta survine din faptul ca o parte din produse se afla in stocul furnizorilor si noi nu avem control asupra acestuia. In alta ordine de idei este foarte dificil de afisat stocul de produse in timp real deoarece acesta este foarte dinamic. Imagineaza-ti o gama de peste 6000 de articole care ies din magazin in fiecare zi, o parte prin vanzari on line, o parte prin distributie si o alta parte prin vanzari directe in magazinul propriu.
    Iti multumesc pentru atentionare, stiu de aceasta problema si fac eforturi sa rezolv aceasta situatie.
    O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.