Loading...

Aerograf Iwata Neo HP CN

 • Brands: Iwata

  Anest Iwata este fondata in Japonia in anul 1926 cand a inceput sa produca pistoale de vopsit, aerografe si compresoare pentru instalatiile de vopsit. Azi, Iwata este lider incontestabil in productia de aerografe, fiind cunoscut in toata lumea.

 • Vezi mai multe de la iwata
SKU
N 4500
In Stoc
681,00 RON
 
Numai 2 ramase

Incepeti aerografia cu un Iwata Neo. Cel mai bun aerograf de pe piata pentru incepatori, Neo este un aerograf de buna calitate la un pret rezonabil.

Aceste aerografe vesatile, cu un raport calitate pret excelent, pot fi folosite cu o varietate de culori. Iwata Neo sunt proiectate sa functioneze la presiuni scazute, putand fi folosit cu compresoare mai mici. De asemeni, aerografele Neo sunt usor de curatat.

Iwata Neo Cn - Aerograf cu dubla actiune cu duza de 0,35mm.

Combinatia ac-duza este adaptata pentru pulverizari fine si medii. Acesta se livreaza impreuna cu doua cupe intreschimbabile de 9.9ml si de 1.8ml. cu forma ce permite o curatare usoara si impiedica varsarea culorii in cazul miscarilor bruste. Fara cupa aerograful poate tine 0.9ml de culoare.

Informatii suplimentare
SKUN 4500
EAN734748054451
MarcaIwata
Forma de prezentareproduse individuale
Info0.35 mm
Publica review-ul tau
Recenzati:Aerograf Iwata Neo HP CN
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
 1. Culori textile/piele Jacquard Airbrush 118 ml.
  Culori textile/piele Jacquard Airbrush 118 ml.
  Nota:
  73%
  De la 52,50 RON
 2. Furtun panzat pt aerografe
  Furtun panzat pt aerografe
  Nota:
  20%
  30,00 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.