Loading...

Aerograf Iwata Eclipse SBS

  • Brands: Iwata

    Anest Iwata este fondata in Japonia in anul 1926 cand a inceput sa produca pistoale de vopsit, aerografe si compresoare pentru instalatiile de vopsit. Azi, Iwata este lider incontestabil in productia de aerografe, fiind cunoscut in toata lumea.

  • Vezi mai multe de la iwata
SKU
ECL 3500
Indisponibil
940,00 RON

Seria de aerografe Iwata Eclipse a stabilit un nou punct de referinta in aerografie, din toate punctele de vedere. Iwata Eclipse sunt aerografe ce pot fi folosite in orice gen de aplicatie, de la custom paint, la pictura pe textile sau ilustratie. Folosite de regula la pulverizarea unor culori mai vascoase, aceste aerografe obtin rezultate foarte bune si atunci cand sunt folosite la aplicatii ce necesita un grad ridicat de control. Manerul decupat permite retragerea rapida a acului pentru deblocarea rapida a duzei. De asemeni se poate regla si tensiunea tragaciului.

Sistemul duza-capac este proiectat astfel incat aerograful sa poata fi curatat foarte usor. Garniturile sunt din teflon, deci poate fi folosit atat la pulverizarea culorilor pe baza de apa, cat si a celor pe baza de solventi.
Alimentarea aerografului se face prin cupa montata lateral, cupa ce poate fi pozitionata astfel incat aerograful sa poata pulveriza si in sus. Aceasta cupa este adaptata folosirii atat cu mana dreapta cat si cu cea stanga.

Informatii suplimentare
SKUECL 3500
EAN4538995080494
MarcaIwata
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice
  • diametrul duzei: 0,30 mm.
  • capacitatea cupei: 1,5 ml.
  •  alimentare: laterala
Info0,30 mm.
Publica review-ul tau
Recenzati:Aerograf Iwata Eclipse SBS
Nota Acordata