Loading...

Aerograf Iwata High Performance HP BC Plus

Nota:
100% of 100
  • : Iwata

    Anest Iwata este fondata in Japonia in anul 1926 cand a inceput sa produca pistoale de vopsit, aerografe si compresoare pentru instalatiile de vopsit. Azi, Iwata este lider incontestabil in productia de aerografe, fiind cunoscut in toata lumea.

  • Vezi mai multe de la iwata
SKU
H 5001
In Stoc
1.861,50 RON
Numai 1 ramase

High Performance sunt cele mai populare aerografe fabricate de catre renumita fabrica japoneza de aerografe, Iwata. Aceste modele au trecut deja testul timpului dovedind o fiabilitate apreciata de catre majoritatea aerograficienilor profesionisti.

Aerograful Iwata High Performance BC Plus are o duza cu diametrul 0,3 ce poate realiza linii de la 0,5 mm pana la 25 mm si chiar mai mult. Garniturile interne sunt realizate din teflon pentru a rezista la solventi.

Coada aerografului este prevazuta cu un orificiu ce permite accesul direct la ac astfel permitand utilizatorului un control sporit asupra fluxului de culoare. De asemeni acesta mai este prevazut cu un mecanism ce blocheaza cursa acului pentru fixarea la o grosime constanta a liniilor.

Modelul HP BC Plus este un aerograf cu dubla actiune, amestec intern si alimentare prin aspiratie, fiind recomandat pentru pictura pe autoturisme (custom paint), pictura pe corp sau chiar pentru ilustratie.

Informatii suplimentare
SKUH 5001
EAN734748050613
MarcaIwata
Forma de prezentareproduse individuale
Infoduza de 0,3 mm
Publica review-ul tau
Recenzati:Aerograf Iwata High Performance HP BC Plus
Nota Acordata