Loading...

Adeziv UHU Flex & Clean 18 g

SKU
771033

Adeziv pentru lipirea materialelor cu suprafețe chiar ușor poroase și suprafețe mari în interior.

In Stoc

Puternicul adeziv universal fără solvenți din tubul de plastic UHU Flex + Clean special este ușor de manevrat și incasabil. Acest adeziv este inodor, neinflamabil, rapid si puternic, 100% transparent, rezistent la apa si radiatii ultraviolete. S-a dovedit a fi cel mai bun adeziv universal lichid, rezistent la temperaturi intre - 30 si 70 grade C.

Adezivul HUH Flex & Clean lipeste portelan, lemn, metal, sticla, ceramica, plexiglas, pasla, pluta, tesaturi, carton, hartie, etc. Este ideal pentru reparatii in gospodarie, lucrari de artizanat, la scoala si la birou.

Nu este indicat pentru polistiren extrudat.

Pentru lipirea suprafetelor nonporoase aplicati un strat subtire pe ambele suprafete uscate si degresate. Asteptati cateva minute apoi uniti suprafetele.

Curățați temeinic suprafețele care trebuie lipite (uscate și fără praf și grăsimi). Aplicație pe o singură față: Aplicați adeziv pe o parte a ansamblului. Aplicație pe două fețe: aplicați adezivul uniform și subțire pe ambele părți ale ansamblului iar pe materialele poroase este posibila aplicarea de mai multe ori. Timpul de uscare este intre 15 până la 40 de minute.

Specificatii
SKU771033
MarcaUHU
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv UHU Flex & Clean 18 g
Nota Acordata