Loading...

Set pensule Zangarelli's Watercolour Selection

  • : Tintoretto

    Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

  • Vezi mai multe de la tintoretto
SKU
7911
In Stoc
297,00 RON
Numai 1 ramase

După absolvirea școlii de grafică, Roberto începe să lucreze ca ilustrator grafic în studioul său de publicitate. În 2016, împreună cu doi prieteni acuarelați, a fondat Asociația Aquarelle Art Studio pentru a disemina și a împărtăși această tehnică minunată cu artiști din întreaga lume. În ultimii ani a expus permanent atât la expoziții naționale, cât și internaționale. A primit mai multe premii și recunoașteri atât în ​​evenimente italiene, cât și în străinătate.

„Îmi place să amestec laviuri clare mari cu semne grafice ascuțite și încărcături de pigment pentru a oferi vopselei un proces personalizat și distinctiv. Aceste pensule de calitate funcționează excelent pe orice tip de hârtie. Sunt capabile să-mi acopere toate nevoile în acuarelă, de la precizia în detalii până la naturalețea și spontaneitatea tusei ".

Specificatii
SKU7911
EAN8032804388192
MarcaTintoretto
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set pensule Zangarelli's Watercolour Selection
Nota Acordata