Loading...

Set 120 pasteluri grase Sennelier in caseta din lemn

  • Brands: Sennelier

    Inca din 1887 Sennelier furnizeaza artistilor plastici o gama completa de materiale pentru pictura si arte plastice, indiferent cat de rare acestea ar fi. Sennelier a fost sursa de aprovizionare a pictorilor Impresionisti si traditia continua pentru toti clientii casei Sennelier.

    Sennelier s-a impus ca o marca de renume mondial pentru calitatea culorilor de ulei, a vopselelor acrilice, a acuarelelor si a pastelurilor grase si uscate.

  • Vezi mai multe de la sennelier
SKU
N132518.120
In Stoc
1.472,00 RON
 
Numai 4 ramase

Set de pasteluri grase Sennelier intr-o cutie cu design exclusivist ce va surprinde placut orice artist pretentios.

Pastelurile grase Sennelier sunt obtinute din pigmenti de calitate maxima, un liant sintetic pur si ceara minerala. Aceste pasteluri au un PH neutru, nu ingrasa suportul si nu se ingalbenesc in timp. Amestecul echilibrat al pigmentilor impreuna cu ceara neutra dau pastelurilor grase Sennelier consistenta cremoasa ce permite pictorului o mare libertate de exprimare artistica.

Pastelurile grase Sennelier Oil Pastel contin o concentratie maxima de pigment, fapt ce le confera o putere mare de colorare, o stralucire excelenta a culorilor si un grad ridicat de stabilitate la lumina (cu exceptia culorilor metalice si a celor fluorescente).

Toate aceste proprietati remarcabile fac din aceste pastelurile grase un etalon de calitate in lumea artistilor.

Ficare baton masoara 67mm in lungime si are un diametru de 10mm

Nota — Pentru a proteja o pictura in pastel gras impotriva prafului, aplicati un fixativ dupa 8-10 zile de la finalizarea picturii.

Informatii suplimentare
SKUN132518.120
MarcaSennelier
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set 120 pasteluri grase Sennelier in caseta din lemn
Nota Acordata
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.