Loading...

Set guase Caran dAche Fancolor Cakes 15

SKU
1000.715
Indisponibil
170,00 RON

Set cu 15 culori guase intense si luminoase sub forma de pastile intr-o cutie metalica cu aspect deosebit. Culorile guase Caran dAche Fancolor sunt culori de foarte buna calitate destinate copiilor. Pe langa pastilele cu guase, setul mai contine un tub de alb si o pensula.

De peste 100 de ani, produsele Caran d'Ache de înaltă calitate au deschis ochii copiilor către lumea uimitoare a culorilor.

Colecția Fancolor este sigură, ușor de utilizat și a fost creată special pentru cei mai tineri artiști.
La fel ca toate produsele artistice Caran d'Ache, colecția Fancolor este produsă în întregime în ateliere din Geneva. Aceste culori guase vor oferi momente de emoție intensă, bucurie și mare distracție de a descoperi și experimenta pictura.

Fancolor Gouache oferă 15 culori strălucitoare cu pigmenti foarte puternici si o bună rezistență la lumină. Calitate de studio pentru artiști amatori și studenți de orice vârstă. Formula fără plastifianți cu un liant pe bază de plante naturale. Culorile sunt opace cu un efect catifelat dupa uscare. Pelicula nu se crapa in timp. Prin diluare cu apa se pot obtine si efecte de acuarela.

Produs in Elvetia. Nu este rcomandat copiilor sub 3 ani.

Informatii suplimentare
SKU1000.715
EAN7630002307185
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set guase Caran dAche Fancolor Cakes 15
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
 1. Creioane colorate Caran d'Ache Supracolor
  Creioane colorate Caran d'Ache Supracolor
  Nota:
  100%
  De la 10,50 RON
 2. Culori acrilice Campus
  Culori acrilice Campus
  Nota:
  98%
  De la 17,00 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.