Loading...

Set guase Talens Art Creation Combi Set

  • Brands: Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
9011613M
In Stoc
89,50 RON

Guașa este cunoscută pentru intensitatea culorii sale. Este populară printre artiști, designeri și ilustratori.
Guașa este o vopsea opacă care poate fi diluata cu apa. Suprafețele pot fi vopsite mate fără a lăsa nicio dungă. Cu toate acestea, este, de asemenea, foarte potrivita pentru lucrări detaliate. Vopseaua se usucă în câteva minute, este foarte practica. Guașa nu este rezistentă la apă atunci când este uscată, ceea ce înseamnă că atunci când adăugați puțină apă la culorile uscate acestea se reactiveaza. 

Setul de guase Talens Art Creation Combi Set include 12 tuburi de GOUACHE de 12ml, 1 bloc de acuarelă A4 cu 24 de coli de hârtie de 190gr, 1 paleta, 1 creion, 1 radieră și 2 pensule sintetice.

Informatii suplimentare
SKU9011613M
EAN8712079298661
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set guase Talens Art Creation Combi Set
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
Alti clienti au vizitat si