Loading...

Set carioci Sakura Zentangle Apprentice 3

  • Brands: Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
SKU
ZA3PPGB
In Stoc
29,00 RON
 
Numai 3 ramase

Setul Sakura Pigma Zentangle Apprentice contine două carioci Pigma Pen 05, care au un vârf fin de nailon durabil și, de asemenea, o carioca Pigma Pen 10, care are un vârf mai mare, excelent pentru completarea sau crearea de linii îndrăznețe.

Setul Sakura Pigma Zentangle Apprentice este ideal pentru a împărtăși metoda Zentangle și o experiență pentru copii sau pentru cei care sunt interesați de instrumente mai durabile și mai economice.
Fiecare stilou este umplut cu aceeași cerneală de pigment negr ca și Sakura Pigma Micron.

Creați desene uimitoare!

Metoda Zentangle este atât de relaxantă și super distractivă! Realizați creații uimitoare desenând modele structurate.

Prin metoda Zentangle se pot crea imagini frumoase desenând modele structurate. Creați linii curbate, combinați si cateva puncte, linii, curbe simple, curbe S și orbe. Aceste forme simple sunt „loviturile elementare” în toată arta Zentangle. Aceste modele sunt desenate pe bucăți mici de hârtie numite „dale”.

Informatii suplimentare
SKUZA3PPGB
EAN8710141129981
MarcaSakura
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set carioci Sakura Zentangle Apprentice 3
Nota Acordata
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.