Loading...

Set 5 markere Graphit - Grey Tones

  • Brands: Graphit

    Graph'it este marca Oz International din Franta, un distributor de papetarie si materiale pentru pictura si desen. Graphit sunt o gama de markere si linere concepute in stransa colaborare cu artistii din Franta.

  • Vezi mai multe de la graphit
SKU
GI00081
Indisponibil
57,00 RON

Noile seturi de 5 markere pe baza de alcool Graph'it sunt prezentate intr-un ambalaj foarte practic si au un pret rezonabil.

Cariocile pe baza de alcool Graph'it sunt prevazute cu doua varfuri: unul fin si unul lat, unghiular. Varfurile acestor carioci sunt realizate din poliester de inalta densitate pentru o rezistenta si longevitate imbunatatita.

Corpul cariocilor Graph'it are un design deosebit, fiind realizat din polipropilena de culoare neagra mata. Forma triunghiulara cu colturile elegant rotunjite reduce oboseala atunci cand cariocile sunt folosite timp indelungat. In acelasi timp forma acestora impiedica alunecarea in plan inclinat. Diametrul corpului este de 16 mm.

Capacele cariocilor se inchid ermetic cu ajutorul unui sistem cu click, facand imposibila uscarea varfurilor. Culoarea cariocii este vizibila pe ambele capace.

Tusul pe baza de alcool de cea mai buna calitate permite suprapuneri si treceri foarte fine. Recomandam folosirea acestor carioci pe hartie Bristol sau alt tip de hartie ce nu permite tusului sa treaca pe cealalta parte.

Setul Grey Tones contine 5 variante de gri: Neutral Grey 0,  Neutral Grey 1,  Neutral Grey 2,  Neutral Grey 4 si  Neutral Grey 6.

Informatii suplimentare
SKUGI00081
EAN3700010000812
MarcaGraphit
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set 5 markere Graphit - Grey Tones
Nota Acordata