Loading...

Set caligrafie Sennelier Calligraphy & Lettering Inks

 • Brands: Sennelier

  Inca din 1887 Sennelier furnizeaza artistilor plastici o gama completa de materiale pentru pictura si arte plastice, indiferent cat de rare acestea ar fi. Sennelier a fost sursa de aprovizionare a pictorilor Impresionisti si traditia continua pentru toti clientii casei Sennelier.

  Sennelier s-a impus ca o marca de renume mondial pentru calitatea culorilor de ulei, a vopselelor acrilice, a acuarelelor si a pastelurilor grase si uscate.

 • Vezi mai multe de la sennelier
SKU
N134024.00
In Stoc
147,00 RON
 
Numai 1 ramase

Setul de caligrafie Calligraphy & Lettering Inks de la Sennelier este prezentat într-o cutie din lemn cu aspect exclusivist. Setul contine o sticlă de 10 ml de cerneală China, 4 penite și un toc elegant.

Setul de caligrafie Sennelier Calligraphy & Lettering Inks este ideal pentru desen sau caligrafie. Rezistenta la apă și la lumină dupa uscare, cerneala de China este o formă superioară a popularei cernele „India”. Este cunsocut faptul ca tusul negru Sennelier este unul dintre cele mai intense tusuri negre.

Cerneala se amestecă cu apă sau se aplică direct din sticlă cu o pensula sau cu penita.

Informatii suplimentare
SKUN134024.00
MarcaSennelier
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set caligrafie Sennelier Calligraphy & Lettering Inks
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si
 1. Carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush
  Carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush
  Nota:
  100%

  De la 11,00 RON

 2. Carioci Sakura Pigma Brush
  Carioci Sakura Pigma Brush
  Nota:
  97%
  De la 14,00 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.