Loading...

Set acuarele Rosa Gallery metal Classic 12

  • Brands: Rosa

    ROSA este un producător ucrainean de top de materiale pentru pictura, desen si hobby creativ cu o experienta de 26 de ani in productia panzei pentru pictura, a acuarelelor, culorilor de ulei si a vopselelor acrilice pentru pictura, precum si a sevaletelor. Astazi produsele Rosa sunt apreciate de pictorii din 36 de tari.

  • Vezi mai multe de la rosa
SKU
3403312
In Stoc
154,00 RON
Numai 5 ramase

Setul de acuarele extrafine Rosa Gallery Clasic 12 in carcasa metalica de culoarea indigo contine culori clasice de baza pentru tehnicile de acuarelă.

Majoritatea culorilor din acest set de acuarele sunt monopigmentare, ceea ce vă permite să creați nuanțe pure atunci când amestecati aceste culori.

Carcasa metalică usoara si rezistanta este convenabilă atunci când lucrați în aer liber, călătoriți sau în studio. Godetele din acest set sunt ușor de detașat, spațiul liber putand fi folosit pentru o pensulă, creion sau creion.

Acuarelele ROSA Gallery sunt realizate din guma arabica de cea mai buna calitate și pigmenți extrafini. Guma arabica organica asigura aderenta perfecta si flux uniform de culoare. Pigmenții organici și anorganici de înaltă calitate garantează puritatea și transparența fiecărei culori. Concentrația ridicată de pigment oferă artiștilor o gamă largă de culori: de la transparent aerisit până la opac complet. Uscarea naturală a acuarelelor in godete oferă o activare rapida a culorilor.

Setul Clasic 12 contine culorile:

702 Cadmium Lemon,
731 Cadmium Yellow Light,
706 Cadmium Red Light,
725 Madder Red,
711 Green,
712 Smerald Green,
716 Cobalt Blue,
715 Ultramarine,
719 Yellow Ocru,
722 Umber,
720 Sepia,
724 Neutral

Informatii suplimentare
SKU3403312
MarcaRosa
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Rosa Gallery metal Classic 12
Nota Acordata