Loading...

Sapun pensule The Masters Brush Cleaner - 940ml

  • Brands: Graphit

    Graph'it este marca Oz International din Franta, un distributor de papetarie si materiale pentru pictura si desen. Graphit sunt o gama de markere si linere concepute in stransa colaborare cu artistii din Franta.

  • Vezi mai multe de la graphit
SKU
TM10308
In Stoc
199,00 RON
Numai 4 ramase

Cel mai bun detergent pentru curatarea pensulelor cu par natural sau sintetic. The Masters îndepărtează uleiurile, acrilicele, acuarelele, petele și lacurile si ajută la prevenirea acumulării de vopsea în manșonul pensulelor. De asemenea, previne întărirea și acumularea atât de comună cu vopselele acrilice de astăzi.

Sapunul The Best Preserver - The Masters a fost formulat in colaborare cu un laborator de cosmetice pentru a ajuta la condiționarea și păstrarea pensulelor cu aceeași grijă și gândire ca produsele pe care le utilizați pe păr.
Cel mai bun restaurator - Nu aruncați pensulele vechi incarcate cu vopsea în ulei uscată, indiferent cât de tari sunt.  Sapunul The Masters restabilește pensulele vechi și rigide la starea ca noi.

Sapunul The Masters funcționează minunat cu cele mai bune pensule cu par de zibelina sau sintetice. Condiționează pensula să păstreze mai multă culoare și ajută la stabilirea unui flux mai fin și mai uniform. Utilizați The Masters după fiecare sesiune pentru a vă păstra pensulele ca noi.

  1. Cum se folosește The Masters Brush Cleaner:
  2. Ștergeți pensula pentru a îndepărta excesul de vopsea
  3. Udați pensula și/sau The Masters cu apă
  4. Învârtiți pensula în The Masters pana se creaza spuma
  5. Clătiți cu apă curată
  6. Repetați dacă este necesar până când peria este curată (spuma va fi albă). Puteți curăța o culoare după alta fără a elimina mai întâi culorile anterioare.
Informatii suplimentare
SKUTM10308
EAN0044974103008
MarcaGraphit
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Sapun pensule The Masters Brush Cleaner - 940ml
Nota Acordata