Loading...

Crackle Medium Art Creation 100 ml.

  • Brands: Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
480590000
In Stoc
36,50 RON

Medium acrilic pentru efectul de crapat. Pentru a obtine efectul de crapat aveti nevoie de 2 culori acrilice plus mediumul de crapare Art Creation Crackle Medium.

Aplicati prima culoare pe obiectul de decorat cu ajutorul unei pensule sau roller. Dupa uscare (circa 30 min) aplicati un strat de Crackle Medium. Grosimea crapaturilor va varia in functie de grasimea stratului de Crackle Medium aplicat. Aplicati cel de-al doilea strat de culoare. Folositi o culoare care sa contrasteze cu prima astfel incat crapaturile sa fie evidente. Crapaturile vor incepe sa apara imediat deci trebuie sa aplicati cel de-a doua culoare intr-o singura directie.

Dupa uscarea celui de-al doilea strat aplicati lacul Art Creation Lacquer. Spalati pensula si celelalte sintrumente folosite cu apa calduta.

Informatii suplimentare
SKU480590000
EAN8712079435462
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareproduse individuale
Info100 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Crackle Medium Art Creation 100 ml.
Nota Acordata