Loading...

Pensule Sintetico Vajo Kazan cu capac

SKU
1337/xx
  • : Tintoretto

    Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică.

  • Vezi mai multe de la tintoretto
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
marimea 6 - 6 x 22 mmmarimea 6 - 6 x 22 mm

SKU #: 1337/6

88,50 RON
marimea 2 - 4 x 18 mmmarimea 2 - 4 x 18 mm

SKU #: 1337/2

83,00 RON
marimea 4 - 5 x 20 mmmarimea 4 - 5 x 20 mm

SKU #: 1337/4

85,50 RON

Pensulele Tintoretto 1337 sunt pensulele "de buzunar" de o calitate profeionala, realizate pentru artistii in miscare. Estetice, elegante si originale, aceste pensule pretioase combina calitatile traditionale cu noile tehnologii: pamatuful pensulei este realizat dintr-un tip de fire sintetice de ultima generatie ce ofera o performanta superioara parului de veverita cunoscut ca cel mai bun par pentru pensulele folosite la acuarela. Aceste fire sintetice confera pensulei o putere mai mare de retentie a apei in pamatuf. Pensulele 1337 formeaza acelasi varf precis ca si cele din par de veverita in plus firul este mai elastic, conferind o mai buna manevrabilitate.

Pentru o atasare cat mai rezistenta a pamatufului la maner, Tintoretto foloseste o tehnica speciala folosind un adeziv bicomponent. Pe langa rezistenta mecanica, aceasta tehnica de lipire ii confera pensulei si o rezistenta superioara la apa.

Specificatii
SKU1337/xx
MarcaTintoretto
Forma de prezentareproduse individuale
stylecu capac
Parsintetic
Formarotunda
Tehnici recomandateacuarele, culori acrilice, tempera / guase
Publica review-ul tau
Recenzati:Pensule Sintetico Vajo Kazan cu capac
Nota Acordata