Loading...

Pensula cu rezervor Sakura Koi Water Brush L tank

  • Brands: Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
SKU
XQFNM
In Stoc
38,50 RON

Cu ajutorul pensulei cu rezervor Color Me Sakura Koi Water Brush va puteti exprima liber imaginația și creativitatea. Pensula cu rezervor oferă performanțe excepționale de umbrire, evidențiere și o miscare controlată datorită mânerului său confortabil. Pensula dispune de un varf de pensulă rotund de dimensiunea 6, care este proiectat cu un rezervor de apă de 9 ml pentru un plus de practicitate și comoditate in crearea desenelor dorite.

Pensula cu rezervor Sakura Ko este o alternativă convenabilă la pensulele clasice. Corpul pensulei este umplut cu apă și, după apăsare, apa pătrunde între fibrele pensulei, ceea ce echivalează cu scufundarea unei pensule obișnuite în apă. Corpul este transparent și, dacă este necesar, poate fi reumplut cu apa oricand.

Potrivit pentru pictura „tehnică umedă”, precum și pentru diverse tipuri de hobby-uri.

Ideala pentru acuarelisti, arhitecti si studenti.

Informatii suplimentare
SKUXQFNM
EAN084511321809
MarcaSakura
Forma de prezentareproduse individuale
Parsintetic
Formalata
Tehnici recomandateacuarele
Publica review-ul tau
Recenzati:Pensula cu rezervor Sakura Koi Water Brush L tank
Nota Acordata