Loading...

Jacquard Syntetic Gall

  • Brands: Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
JMA1200
In Stoc
28,00 RON

Cu ajutorul acestui aditiv puteti controla cat de mult se va dispersa o culoare Jacquard Marbling in raport cu celelalte culori. Adaugati aditivul in culoare pentru a o face dominanta sau pentru a-i spori capacitatea de dispersie in raport cu celelalte culori. Fierea va ofera mult mai mult control asupra comportamentului culorilor ebru.

Fierea sintetica Jacquard Syntetic Gall poate fi folosita si impreuna cu culorile acrilice pentru a le folosi in tehnica Ebru sau pentru a le imbunatati fluiditatea.

Informatii suplimentare
SKUJMA1200
EAN743772030768
MarcaJacquard
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice

Instructiuni:

Atentie: Nu adaugati fierea direct in flaconul cu culoare deoarece nu veti mai putea reduce puterea de dispersie dupa aceasta operatiune.

Adaugati fiere in culoarea pentru marmorizare picatura cu picatura, intr-un recipient separat sau pe paleta paba cand culoarea se disperseaza asa cum doriti, Fierea poate fi folosita pentru a realiza gauri in desen. Nu picurati fiere direct din recipient pe suprafata solutruiei de lucru deoarece aceasta va penetra stratul de deasupra apei. Pentru aceasta diluati fierea 2 picaturi la o lingurita de apa (5 ml), modificand concentratia dupa preferinta. Dupa aceasta puteti aplica fierea in culori pentru crea efecte deosebite. Stropind fiere cu o pensula veti obtine un efect de fagure.

Info59 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Jacquard Syntetic Gall
Nota Acordata