Loading...

Carrageenan

  • Brands: Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
CHM0003
Indisponibil
197,00 RON

Carageenan este un agent de gelificare extras din alge marine ce formeaza o pelicula vascoasa ideala pentru tehnica ebru.

Instructiuni:

Intr-un blender amestecati timp de 60 secunde 1 lingura de Carageenan in aproximativ 3 pahare cu apa plata calda. Varsati amestecul intr-o galeata si continuati sa amestecati adaugand o a doua lingura de Carageenan. Adaugati apoi apa pentru a realiza 3,8 L de solutie si continuati sa amestecati. Umpleti cu aceasta solutie o tava adanca de aproximativ 3,5 cm si lasati-o in repaus timp de 12 ore.

Informatii suplimentare
SKUCHM0003
EAN743772000303
MarcaJacquard
Forma de prezentareproduse individuale
Info113 gr.
Publica review-ul tau
Recenzati:Carrageenan
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.