Loading...

Degresant spray MTN Solvent

Nota:
100% of 100
 • Brands: Montana

  Nu mulți oameni știu asta, dar primele reviste de graffiti au dus la nașterea acestui brand de vopsea special conceputa pentru artistii graffiti. Asa s-au cunoscut Kapi, Moockie si Jordi Rubio. In 1994 acestia au pus bazele fabricii de vopsele spray din Barcelona sub marca Montana. In scurt timp Montana a devenit un etalon al calitatii in toata lumea.

  Cele mai cunoscute produse Montana sunt MTN 94, Hardcore si Montana Waterbased.

 • Vezi mai multe de la montana
SKU
EX014PR0802
In Stoc
40,50 RON
 

Degresantul spray MTN PRO Solvent contine un amestec de solvenți universali potriviti pentru curățarea petelor proaspete de vopsea de pe suprafețele neporoase. Evaporarea sa rapidă și puterea mare de degresare oferă, de asemenea, proprietăți de degresare. De asemenea, funcționează ca un detergent pentru lichide uleioase și grase.

Este folosit pentru pregătirea suprafețelor înainte de a fi vopsit precum și pentru curățarea pensulelor și rolelor pictorului într-un mod rapid și convenabil. Pentru vopselele uscate, vor fi necesare cantități mai mari de produs. Foarte util pentru curățarea și desfundarea duzelor de pulverizare a vopselei blocate, plasându-le pe supapa de pulverizare a solventului și apăsând până la limpezire.

Informatii suplimentare
SKUEX014PR0802
EAN8427744155520
MarcaMontana
Forma de prezentareproduse individuale
Utilizat pt.culori ulei, vernisuri, altele
Info400 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Degresant spray MTN Solvent
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
 1. Vopsea spray MTN 94
  Vopsea spray MTN 94
  Nota:
  100%
  De la 31,00 RON
 2. Vopsea spray MTN Waterbased 300 ml.
  Vopsea spray MTN Waterbased 300 ml.
  Nota:
  100%
  De la 39,50 RON
 3. Cap spray vopsea MTN Skinny PRO
  Cap spray vopsea MTN Skinny PRO
  Nota:
  100%
  2,50 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.