Loading...

Creion mecanic Tombow Mono Graph

SKU
SH-MGxx-BS
In Stoc
De la 31,00 RON
 

Tombow Mono Graph este un creion mecanic modern și elegant, plin de caracteristici interesante. Nu este nevoie să schimbați poziția mâinii de de fiecare dată când doriți să extindeți mina. Doar scuturați creionul în sus și în jos! De asemenea, puteți avansa mina împingând clema în jos - acest mecanism convențional de clic este foarte simplu. Pentru a bloca mecanismul de avansare al minei prin scuturare, împingeți clema în sus. Când este blocat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la extinderea accidentală a minei; chiar și atunci când este scuturat creionul, mina nu va avansa.

In plus, creionul mecanic Tombow Mono Graph, este echipat cu un tub de ghidare a minei lung de 4 mm pentru o mai mare precizie si pentru a evita ruperea accidentala a minei in timpul lucrului. Aceasta vă permite sa vedeti mai bine unde desenati sau scrieți.

La capatul creionului este montata populara radiera Tombow Mono cu un mecanism de vansare prin rasucire. Radiera are o lungime de 1,8 cm. Acest creion mecanic atractiv are un corp albastru metalic, o zonă de prindere gri transparentă și o clemă transparentă din plastic.

Continut

 • Instrument de scris
 • Mina creion mecanic 0.5 montata
 • Blister ambalaj original
Informatii suplimentare
SKUSH-MGxx-BS
MarcaTombow
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Creion mecanic Tombow Mono Graph
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
 1. Carioci Sakura Pigma Brush
  Carioci Sakura Pigma Brush
  Nota:
  97%
  De la 14,00 RON
 2. Culori textile Rosa Talent
  Culori textile Rosa Talent
  Nota:
  100%
  De la 6,00 RON
 3. Creion mecanic Versatil 5211
  Creion mecanic Versatil 5211
  Nota:
  100%
  20,80 RON
 4. Caiet de schite #authenticbook White 32x90gr
  Caiet de schite #authenticbook White 32x90gr
  Nota:
  100%
  42,50 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.