Loading...

Caiete de schite Dotted Sketchbook 9 x 14 cm

  • : Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
9314401M
Indisponibil
19,00 RON

Paginile punctate ale acestor caiete de schițe reprezintă un compromis minunat între paginile goale și cele liniate sau cu grile; Acest caiet îți oferă un ghidaj fără a-ti îndepărta atenția de la desen. Acest caiet de Cu aceste puncte distanțate uniform, puteți experimenta asigurarea liniilor și libertatea unei pagini goale într-un singur caiet de schițe!

Utilizați aceste caiete pentru orice doriți: luarea de notițe, planificare, desenarea diagramelor, hărți mentale, schițe, boullet journals, caligrafie, si multe altele! Sunt potrivite pentru creion și cerneală și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni.

Carnetele de schițe Talens Art Creation Dotted conțin 80 de pagini alb ivoriu cu puncte crem de 80 g / m². Coperta neagră, moale și elegantă include un semn de semn panglică și o bandă elastică de închidere.

Dimensiuni: 9 x 14 cm

Specificatii
SKU9314401M
EAN8712079446444
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Caiete de schite Dotted Sketchbook 9 x 14 cm
Nota Acordata