Loading...

Caiete de schite Dotted Sketchbook 12 x 12 cm

  • Brands: Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
9314404M
In Stoc
23,50 RON

Paginile punctate ale acestor caiete de schițe reprezintă un compromis minunat între paginile goale și cele liniate sau cu grile; Acest caiet îți oferă un ghidaj fără a-ti îndepărta atenția de la desen. Acest caiet de Cu aceste puncte distanțate uniform, puteți experimenta asigurarea liniilor și libertatea unei pagini goale într-un singur caiet de schițe!

Utilizați aceste caiete pentru orice doriți: luarea de notițe, planificare, desenarea diagramelor, hărți mentale, schițe, boullet journals, caligrafie, si multe altele! Sunt potrivite pentru creion și cerneală și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni.

Carnetele de schițe Talens Art Creation Dotted conțin 80 de pagini alb ivoriu cu puncte crem de 80 g / m². Coperta neagră, moale și elegantă include un semn de semn panglică și o bandă elastică de închidere.

Dimensiuni: 12 x 12 cm

Informatii suplimentare
SKU9314404M
EAN8712079446475
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Caiete de schite Dotted Sketchbook 12 x 12 cm
Nota Acordata