Loading...

Caiet de desen Layflat Sketch Kraft Album 14 x 14 cm

 • Brands: SMLT

  "Produsele SM.LT Art sunt dezvoltate în consultare cu consumatorii noștri și diverși artiști. Când creăm fiecare produs nou, trebuie în primul rând să ne răspundem singuri ce face ca acest produs să iasă în evidență? Ce îl face diferit? Ce îl face mai bun? Strategia de a crea și produce produse „diferite și mai bune” este legată și de obiectivele noastre de afaceri - ne străduim să fim excepționali, lucrând pentru nevoile consumatorilor, motiv pentru care am ales această cale în loc să „producem la fel, dar mai ieftin. ”."

 • Vezi mai multe de la sm.lt
SKU
FB-48(90)/KRAFT
In Stoc
81,50 RON
 

Caietul de desen Layflat Sketch Kraft Album 14 x 14 cm contine hârtie Kraft 100% reciclată. Suprafața hartiei este potrivită pentru tot felul de schițe și note, dar cea este mai adecvata pentru creioane, pixuri, creta si cărbune.

Caietul sunt cusute, prindere ce permite deschiderea "plata" astfel incat puteti desena pe ambele pagini, realizand un desen panoramic. Coperta este din carton extra dur colorat natural. Hartia are pH neutru și certificat FSC.

Informatii suplimentare
SKUFB-48(90)/KRAFT
EAN4770644588849
MarcaSMLT
Forma de prezentareproduse individuale
Info32 coli
Grosime90 gr/mp
Tehnicaschite si desen
Publica review-ul tau
Recenzati:Caiet de desen Layflat Sketch Kraft Album 14 x 14 cm
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si
 1. Pictura pe numere - Cat with tulips
  Pictura pe numere - Cat with tulips
  Pret special 77,50 RON Pret standard 88,00 RON
 2. Bloc acuarela Schut Terschelling
  Bloc acuarela Schut Terschelling
  Nota:
  100%

  De la 50,00 RON

Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.