Loading...

Bloc desen Sketch block Authentic White 90gr/mp

SKU
SBAW
Nota:
100% of 100
  • : SMLT

    "Produsele SM.LT Art sunt dezvoltate în consultare cu consumatorii noștri și diverși artiști. Când creăm fiecare produs nou, trebuie în primul rând să ne răspundem singuri ce face ca acest produs să iasă în evidență? Ce îl face diferit? Ce îl face mai bun? Strategia de a crea și produce produse „diferite și mai bune” este legată și de obiectivele noastre de afaceri - ne străduim să fim excepționali, lucrând pentru nevoile consumatorilor, motiv pentru care am ales această cale în loc să „producem la fel, dar mai ieftin. ”."

  • Vezi mai multe de la sm.lt
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Bloc desen Sketch block Authentic White 70x90gr A5

SKU #: 5EB-70TS

24,50 RON
Bloc desen Sketch block Authentic White 120x90gr A4

SKU #: EB-120TS

61,50 RON

Smiltainis produce in Uniunea Europeana hartie pentru arta. Blocurile de desen pentru schite Sketch pad Authentic White contin o hartie fara lignina (calitate superioara) de culoare alb intens avand grosimea de 90 gr/mp, cu o suprafata ce suporta stersaturi repetate fara a se deteriora.

Blocurile cu spirala SM.LT Sketch Authentic White au colile de hartie prevazute cu microperforatii pentru a putea fi desprinse cu usurinta eliminand astfel riscul de a rupe accidental coala atunci cand este desprinsa din bloc.

Coperta acestor blocuri de desen este realizata dintr-un carton cu grosimea de 300 gr/mp.

Informatii suplimentare
SKUSBAW
MarcaSMLT
Forma de prezentareproduse individuale
Grosime90 gr/mp
Tehnicaschite si desen
Publica review-ul tau
Recenzati:Bloc desen Sketch block Authentic White 90gr/mp
Nota Acordata