Loading...

Bloc desen Drawing block Authentic 120 gr/mp

SKU
DBA
Nota:
100% of 100
  • : SMLT

    "Produsele SM.LT Art sunt dezvoltate în consultare cu consumatorii noștri și diverși artiști. Când creăm fiecare produs nou, trebuie în primul rând să ne răspundem singuri ce face ca acest produs să iasă în evidență? Ce îl face diferit? Ce îl face mai bun? Strategia de a crea și produce produse „diferite și mai bune” este legată și de obiectivele noastre de afaceri - ne străduim să fim excepționali, lucrând pentru nevoile consumatorilor, motiv pentru care am ales această cale în loc să „producem la fel, dar mai ieftin. ”."

  • Vezi mai multe de la sm.lt
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Bloc desen Drawing block Authentic 60x120gr A5

SKU #: 5PB-60TS

24,50 RON
Bloc desen Drawing block Authentic 60x120gr A4

SKU #: PB-60TS

61,50 RON

Blocuri de desen cu spira avand o hartie cu grosimea de 120 gr/mp. Hartia din blocurile Authentic Drawing Pads are o culoare alb natural cu o textura ce permite atat desenul in creion cat si cel in pix, carbune sau pastel. Aceasta hartie nu contine lignina, este neutra din punct de vedere al aciditatii (viata lunga) si rezista la stersaturi repetate.

Fiecare coala de hartie din blocurile Authentic Drawing Pads este microperforata pentru a putea fi desprinsa cu usurinta din bloc. Copertile sunt realizate din carton de 300 gr/mp. Blocurile de desen SM.LT sunt produse in Uniunea Europeana.

Informatii suplimentare
SKUDBA
MarcaSMLT
Forma de prezentareproduse individuale
Grosime120 gr/mp
Tehnicapastel, schite si desen
Publica review-ul tau
Recenzati:Bloc desen Drawing block Authentic 120 gr/mp
Nota Acordata