Loading...

Tempera CFP 70 ml.

 • Brands: C.F.P.

  Combinatul Fondului este singurul producator de culori si materiale pentru pictura din Romania. In anul 1972 incepe productia de culori pentru pictura. La C.F.P. incepe sa se produca culori ulei, tempera, guase, acuarele, etc, produsele bucurandu-se de un succes remarcabil chiar si pe piata internationala, datorita calitatii ridicate in raport cu pretul scazut.

 • Vezi mai multe de la c.f.p.
SKU
Tempera CFP 70 ml.
In Stoc
De la 20,90 RON

Culorile tempera de la Combinatul Fondului Plastic sunt un vopsele pt pictura cunoscute și apreciate de catre pictorii profesionisti, elevi și studenți. Acestea reprezintă tradiția coloristică a producătorului român și și-au câștigat locul ca urmare a calității lor ridicate. Culorile Tempera de la Combinatul Fondului Plastic se vând în tuburi care conțin 40 ml., 70 ml, 250 ml. sau 350 ml. Pasta acestor culori este densă, sunt cremoase și aderă la mediile pe care sunt aplicate (hârtie, carton, lemn) după ce se usucă rapid. Ele pot fi diluate cu apă sau ulei.

Culorile tempera de la Combinatul Fondului Plastic au fost premiate cu medalia de aur la Expoziția Internațională de la Liubliana (1937) și diploma de onoare la Expoziția Națională de Arte Plastice din România (1947).

Informatii suplimentare
SKUTempera CFP 70 ml.
MarcaC.F.P.
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Tempera CFP 70 ml.
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
 1. Acuarele lichide Talens Ecoline
  Acuarele lichide Talens Ecoline
  De la 12,50 RON Pret standard 15,00 RON
 2. Acuarele Van Gogh 10ml
  Acuarele Van Gogh 10ml
  De la 13,00 RON Pret standard 16,00 RON
 3. Culori acrilice Abstract
  Culori acrilice Abstract
  De la 24,50 RON Pret standard 28,50 RON