e-block:not([style]){display:none}.breeze-gallery{display:flex;flex-direction:column}.breeze-gallery .prev,.breeze-gallery .next{position:absolute;display:flex;align-items:center;justify-content:center;opacity:0;left:0;top:50%;width:40px;height:80px;margin-top:-40px;z-index:11}.breeze-gallery .next svg,.breeze-gallery .prev svg{width:24px;height:24px;vertical-align:top}.breeze-gallery .close{display:none}.breeze-gallery .next{left:auto;right:0}.breeze-gallery .controls{visibility:hidden}.breeze-gallery img{vertical-align:top;height:auto;max-height:none}.breeze-gallery .stage{display:flex;justify-content:center;align-items:center;position:relative}.breeze-gallery .stage>div:first-child,.breeze-gallery .stage .main-image-wrapper,.breeze-gallery .stage .main-image-wrapper>picture{position:relative;cursor:pointer;display:flex;width:100%;justify-content:center;align-items:flex-start}.breeze-gallery .thumbnails{display:flex;flex-grow:0;flex-shrink:0;flex-wrap:nowrap;overflow:auto;margin:5px 0 0;padding-bottom:4px}.breeze-gallery .thumbnails .item{position:relative;flex-shrink:0;margin:0 5px 5px 0}@media (min-width:768px){.breeze-gallery.vertical{flex-direction:row}.breeze-gallery.vertical .thumbnails{flex-direction:column;order:-1;max-height:550px;margin:0 5px 0 0}}

Loading...

Tavita din metal cu organizator - 61 cm

SKU
SD12167
In Stoc
335,00 RON
 
Numai 2 ramase

Tavita din metal cu organizator - 61 cm - de la Studio Designs este construită din oțel durabil. Deschiderea în formă de U de 7/8" găzduiește majoritatea meselor Studio Designs sau orice masă între 3/4"- 5/8" grosime.

Acest organizator al spațiului de lucru dispune de un suport negru și compartimente adânci pentru materialele dvs. de artă. Poate fi montat pe partea stângă sau dreaptă a majorității meselor de artă. De asemenea, veți primi o tavă flexibilă de organizare din spuma” (vândută și separat) pentru a vă păstra creioanele, pensulele în ordine și un slot pentru telefonul mobil pentru a vă menține telefonul curat și închis în timpul proiectelor.

Se vinde fara instrumentele de scris din imagine.

Informatii suplimentare
SKUSD12167
EAN017342121676
MarcaStudio Design
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Tavita din metal cu organizator - 61 cm
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si
 1. Set acuarele lichide Talens Ecoline Additional 5 x 30ml.
  Set acuarele lichide Talens Ecoline Additional 5 x 30ml.
  Pret special 103,00 RON Pret standard 127,50 RON
 2. Degresant spray MTN Solvent
  Degresant spray MTN Solvent
  Nota:
  100%
  40,50 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.